RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Yakınlık Görmek

Son Güncelleme: 13.09.2020 00:42

Rüyada görülen yakınlık, aile ve akraba gibi kişilerden olacağı gibi tanımadığı insanlardan da olabilir. Hatta bu yakınlık belki insan olmayan hayvanlarla alakalı bile olabilir. Peki rüyada yakınlık görülmesinin anlamı ve yorumu nedir neye işarettir?
Rüyada Yakınlık Görmek

Rüyada Yakınlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akrabasından yakınlık gören kimse, onlarla beraber emniyette ve güvende olacağına, sevmediği bir akrabadan yakınlık görmek ise herhangi bir olay yüzünden sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyasında babasından yakınlık gördüğünü gören kimse ise sorunların kısa zaman çözüleceğine, hayırlı yollar açılacağına, sorunların üstüne üstüne giderse o sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyasında annesinden yakınlık gördüğün gören kimse, ölmüş annesinin kendisinden dua ve hayır beklediğini, yaşıyorsa ziyaretine gitmen gerektiğini ve sevineceğin hoşuna gideceği biriyle tanışacağına işarettir.

Rüyadaki yakınlık gerçek hayatla ilgilidir.

Rüyada cinsel yakınlık görmek

Kişinin hayal ettiği şeylerin gerçekleşeceğine, tanımadığı birisi ise maddi zorluklar yaşayacağına ve başını ağrıtacak durumların olacağına delalet eder.

Rüyada duygusal yakınlaşma yakınlık görmek

Mutsuz durumlara düşmeye, hayatında baş gösteren sorunların devam edeceğine, üzücü durumlar yaşanacağına, kötü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten yakınlık görmek

Sonunda sizinde seveceğiniz kalbinizi çalacak birinin karşınıza çıkacağına, huzurlu bir hayat süreceğinize, istediğiniz maddi imkanlara kavuşacağınıza işaret edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir