RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Uçak Görmek

Rüyada Uçak Görmek

Canlıları yada eşyaları taşımaya yarayan, kanatlarının altına havanın yaptığı basınçla havada giden motorlu araca verilen isim olan uçak rüyada görülürse, rüya tabircilerinin büyük bir bölümüne göre yolculuk yapmaya işaret eder.

Bazıları uçak rüyalarına daha geniş bakarak, kişinin bulunduğu makamdan bir üst makama geçeceğine yada rütbesinde yükselme olacağını söylemişlerdir. Şu an kazandığınızdan daha fazla para kazanmaya maddi olarak herhangi bir sorun yaşamamaya yorumlanır.

Rüyada uçak görmek, hayatınızda olumlu anlamda değişikliklere, şansızın açılmasına, birilerinden size yapılacak olan sürprize ve beklemediğiniz birinden alacağınız mesaja delalettir.

Uzun zamandır hayatınızda olan problemlerin düzelmesi olarak açıklaması yapılan rüyada uçak görmek, belirli başlıklar içerisinde toplamak gerekirse karşımıza şöyle bir tablo çıkması muhtemeldir.

  • 1. Yolculuğa çıkmak
  • 2. Rütbenin yükselmesi
  • 3. Bir üst makama geçme
  • 4. Hayatınızda meydana gelecek değişiklikler
  • 5. Size yapılacak olan bir sürpriz
  • 6. Maddi olarak sıkıntı çekmemek
  • 7. Mesaj almak.

Şimdi ise uçak ile ilgili görülen rüyaların diğer açıklamalarını hep beraber inceleyelim ve yorumları nelermiş öğrenelim.

İÇİNDEKİLER
1. Rüyada Uçağa Binmek
2. Rüyada Uçak Düşmesi Görmek
3. Rüyada Uçak Kazası Görmek
4. Rüyada Uçağın Havalandığını Görmek
5. Rüyada Uçak Kullandığını Görmek
6. Rüyada Uçak Kaçırmak
7. Uçak İle İlgili Diğer Rüyalar

Rüyada Uçağa Binmek

Rüyada uçağa binmek, en fazla görülen rüyalar arasında olmakla birlikte, tekrar geri gelmenizin uzun süreceği bir yolculuk anlamına gelir. Ayrıca karşınıza çıkan engelleri aşmaya, hayatınızda yeni bir döneme geçiş yapacağınıza ve bulunduğunuz statüden daha üst bir statüye yükseleceğinize işarettir. Rüyada uçağa bindiğini görmek, rüya tabircilerine göre hep yapmak istediğiniz aklınızda olan projeleri gerçekleştirmeye ve psikolojik olarak özgür tarafınızı keşfetmeye alamet eder.

Rüyada Uçak Düşmesi Görmek

Rüyada uçak düşmesi görmek, kendinize aşırı yüksek ve gerçekçi olmayan hedefler koyduğunuzu gösterir. Yapmak istediklerini planlarını ve belirlediğin yol haritasını tekrar gözden geçirmeli yapabilme ihtimali olanlara yönelmelisin. Eğer bu şekilde devam edersen yakında bütün işlerinde bir aksama olması olasıdır. Rüyada uçak düştüğünü görmek, başka rüya yorumcularına göre ise, evlilik planı yapan bekar kızlar için iyi düşünmesi ve evleneceği kişiyi çok iyi araştırması gerektiğine delalet eder.

Rüyada Uçak Kazası Görmek

Rüyada uçak kazası görmek, yapamayacağınız işlere girmek veya eski tabirle söylemek gerekirse boyundan büyük işlere kalkışmak olarak yorumu yapılabilir. Hedefleriniz çok yüksek olabilir, başkalarının kurduğu hayaller size basit ve kolay gelebilir, imkansızı isteyebilirsiniz ama isteklerinize ulaşamamak sizi hayattan koparabilir. Bu yüzden ayağınızı yere sağlam basmalı yavaş yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada uçak kazası görülmesi, yeni nesil rüya yorumcularına göre ise, iş konusunda çeşitli engellerle karşılaşmaya, önümüzde zamanlarda yaşanacak olan huzursuzluklara, maddi olarak sıkıntı çekmeye, borçları ödeyememeye delalet eder.

Rüyada Uçağın Havalandığını Görmek

Rüyada uçağın havalandığını görmek, plan ve projelerinizi hayata geçirmenin zamanının geldiğine işaret eder. Belki aylardır hazırlığını yaptığınız aklınızdaki planlarınızı sonunda hayata geçirecek ve işleriniz istediğiniz gibi yolunda ilerleyecektir. Rüyada uçağın havalanması, bazı yorumculara göre ailenizle beraber hayırlı bir iş için yada kafa dinlemek için bir yere gideceğinizi ifade eder.

Rüyada Uçak Kullandığını Görmek

Rüyada uçak kullandığını görmek, ilerleyen zamanlarda hayatınız için dönüm noktası olacak bir konu hakkında karar vermeniz gerekeceğine alamet eder. Rüyada uçak kullanmak, rüya tabircileri açısından gerek iş aşk hayatında gerekse sosyal hayatınızda vereceğiniz önemli kararları ifade eder. Kısaca yapacağınız işlerde başarıyı yakalayıp yakalamamak tamamen size bağlı.

Rüyada Uçak Kaçırmak

Rüyada uçak kaçırmak, öyle zamanlar, öyle talihsizlikler başınızdan geçecek ki kendinizi çaresiz hissedeceğinize ve bazı konularda çıkmaza gireceğinize işarettir. Rüyada uçak kaçırdığını görmek, kötü niyetli kişilerin sizi kolayca kandıracağına, etrafınızdaki olaylardan çabuk etkilendiğinize, basit sorunları çok dert ettiğinize yorumlanır.

Uçak İle İlgili Diğer Rüyalar

Uçak satın aldığını görmek, yapacağın işlerde elde edeceğin başarıya, uçak satmak ise hangi işe elinizi atsanız engellerle karşılaşmaya tabir edilir. Uçak yaptığını gören kişi etrafından yardım almadan kendi becerileri ve çalışmaları sayesinde her tarafından takdir edilecek büyük işler yapacak demektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir