RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Tamir Görmek

Son Güncelleme: 10.09.2020 21:40

Rüyada Tamir Etmek Görmek

Rüyalar günlük hayatımızda yada aklımızın bir köşesinde kalan düşüncelerimizin beynimizde yer edinmesi sonucu oluşur çoğu zaman ve bu yazımızda da rüyada tamir ettiğini görmek ne demek onu anlatmaya çalışacağız.

Rüyanın yorumunu açıklamadan önce tamir etmek, sözlükte açıklandığı anlamıyla yapılan bir yanlış yada kusuru düzeltmeye çalışmak demektir. Kısa bozulan bir şeyi düzeltme olayına tamir denebilir. Peki rüyada tamir görmek nedir? Birisi rüyasında bir şeyi tamir ettiğini görürse bu ne anlama gelir? Tüm sorularımıza cevapları burada bulacağız.

Kısaca rüyada tamir görmek yorumunu açıklamak gerekirse, sizi üzen yada devamlı gerçekleştirmek istediğiniz ama yapamadığınız konularda başarıya ulaşacağınıza, zor zamanlardan sonra sıkıntılarınızın çözüleceğine delalet eder.

Eğer borcunuz varsa zor durumda iseniz yakında tüm borçlarınızı ödeyerek bu tür dertlerden kurtulacağınız yorumunu da kimi yorumcular yapmıştır.

Rüyada her hangi bir yeri onardığınızı görmeniz, borcumuz varsa ödeyeceğinize veya hastanız varsa veya hasta iseniz iyileşeceğinize, gurbette kimseniz varsa geleceğine, evde hamile biri varsa bir çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada onarmak görmek, gerek ticari hayatınızda gerekse başka bir şeyden dolayı uğradığınız zararlardan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada ev tamir etmek, aile hayatınızda gerek eşinizle gerekse sizin anne baba yada akrabalarınızla yaşadığınız sorunların çözüleceğine işaret eder. Rüyada ev tamir ettiğini görmek, istemediğiniz sıkıntılardan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada bir şeyi onardığını görmek; borç ödemeye ve sorunlardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada bir yeri onardığını görmek, yeni bir ise başlayacağına ve o iste başarılı olacağına delalet eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir