RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Suçlu Görmek

Son Güncelleme: 16.09.2020 02:10

Rüyada Suçlu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada suç işlemiş bir kişiyle konuştuğunuzu gördüyseniz, birtakım insanlarla mücadele vermek zorunda kalacağınız anlamına gelir. Suç işlemek ve suçlu muamelesi görmek hak yoldan uzaklaşmaya, küfre ve sapıklığa, Haksız yere suçla itham edilmek sevinç ve rahata kavuşmaya delalet eder.

Rüyada suçlu olduğunu görmek, cefa çektikten sonra gözlediği varlığa, finansal yükü bulunan tanıdığı birinden uzak durmaya, ümitsizlikten sonra özlediği mala, uğraş vererek hasret duyduğu müjdeye, meşakkatle birlikte ulaştığı itibara anlamı taşır.

Rüyada suç Görmek, kabahate, hataya ve kişinin karışacağı zararlı işlere karışmaya veya şahitlik etmesine tabir edilir. Rüyasında suç işlediğini ve pişman olduğunu gören kişinin, saptığı yanlış yoldan dönmesine, Allah yolundan uzaklaşan rüya sahibi düştüğü sapkınlıktan kurtulmasına.

Rüyada suç işeyip, işlediği suçu inkar yoluna giden kişi, meyledeceği yalana ve hileli, yapılması yanlış ve yasak olan durumlar içinde bulunacağına tabir edilir. Yapılan işlerde hile yolu, karşısındaki kandırmak veya yapılan işe hile karıştırıp kazanacağı haksız paraya ve ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacak hilenin kişiyi hiç beklemediği zamanda, beklemediği zorluklara sokacağına tabir edilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir