RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Şişe Görmek

Son Güncelleme: 15.09.2020 05:47

Rüyada Şişe Görmek Ne Anlama Gelir?

Evin hanımına yahut kadın hizmetçiye, sırları saklayan kadına, söz taşıyan dosta, İçi yağ dolu şişe kadın ve onun süsüne, Şişe kırıkları mala, İçi sidik dolu şişe zina yapan kadına, şişeye işemek zina yapmaya, Şişenin kırılması ev içinde meydana gelecek fitneye işarettir.

Şişeler, muhtelif karakterdeki erkeklere, Şarap şişesi eşya nakletmekte mütereddit yahut hamile kadına, Şişe satan kimseyi görmek mal ve dünyalığı ile gururlanmaya, ahmak kimse ile dostluğa, Şişeci temiz geçime, cahillere yumuşak davranmaya, sırların açığa çıkmasına delalet eder.

Şişe görmek sevinç ve şerefe; şişe kırılmış ise keder ve tasaya alamettir. Rüyada şişe görmek mutluluk ve itibar kazanmak anlamındadır. Eğer şişe kırılmışsa üzüntü ve acı habere yorumlanır. Şişenin kırıldığını görmek eşinizin ya da tanıdığınızın ölümüne delalettir.

Yakında aşık olacaksınız. Rüyada şişe görmek, zengin ve başarılı olacağınızın da işaretidir. Mal, mülk, eş, yakın akrabadır.

Rüyada şişe görmek, evinin umuru kendisine verilmis olan adama işarettir. Şişede su veya gül suyu gibi bir şey varsa, hizmetinin iyi olduğuna; şarap ve benzeri gibi bir şey varsa itimatsızlığa, şişedeki sudan içmek o hizmetçiden hayır ve menfaat görüleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada sise görmek, hanıma işarettir. Şişe, sırları gizlemeyen bir hanim veya söz götürüp-getiren bir dosttur. Bazen şişe hastalığa, bazen de zina yapan bir kadına işarettir.

Bir kimse, içinde yağ olan şişeyi görse, o şişe hanıma, içindeki yağ ise, onun bezegine işarettir. Rüyada şişe içindeki yağdan normal bir şekilde basma yağ sürse o, yağ o kimse için bir bezektir.

Eğer basa sürülen yağ normal sürülmeyi? Üzerine de akarsa, o kimseye isinde isabet edecek üzüntü ve kedere işarettir. Kırılmış sise maldır. Bundan dolayı rüyada sise kingi yüklendigim gören kimse, mala erisir. Şarap şişesi, hizmetçi bir kadına işarettir.

Bazen şişeler, cinsleri muhtelif adamlara işarettir, iseler, koğuculuğa, gizli şeylere muttali olmaya ve vefasız bir takim kimselere işarettir. Bir kimse rüyada bir şişenin kinîdigini görse, o kimsenin evinden fitne zail olur. Yakında aşık olacaksınız. Rüyada şişe görmek, zengin ve başarılı olacağınız anlamına da gelir.

Rüyada Şişeci Görmek

Rüyada şişeciyi görmek, nefis ve maliyle gururlanmaya, ahmak kimse ile dostluğa ve Rum cariyelerinin simsar ve saticisina delalet eder. Rüyada şişeciyi görmek, rüya sahibinin geçimini safi ve temiz olmasına cahil kimseler için iyi muamele göstermesine ve sırların açığa çıkmasına delalet eder. Bazen da şişeciyi görmek, cinayet ve bir kusur işlediğinden dolayı tazminat ödemesine delalet eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir