RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Sidik Görmek

Son Güncelleme: 06.09.2020 08:48

Rüyada Sidik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sidiklemek yada küçük abdestini bozmak yoksul için zenginliğe, sıkıntıda olan için bundan kurtulmaya, tüccar için zarar ve ziyana, Uygun bir yere bevlettiğini görmek üzüntüden kurtulmaya, uygun olmayan yere işemek malı helal olmayan bir işe harcamaya yahut zina etmeye, Sidiğin bir kısmını tutup bir kısmını işemek sıkıntıdan kurtulmaya mukabil malın bir kısmının elden gitmesine işarettir.

Kolaylıkla işediğini görmek kolay rızk kazanmaya, zorlukla bevletmek geçimde zorluğa uygunsuz işlere yönelmeye, Ayakta işemek malını cahilce ve ahmakça harcamaya, Gömleğine işemek evlenmeye yahut çocuğa, Sidiğinin pis koktuğunu yahut işerken insanların kendisine baktığını görmek, rezil olacağı bir iş yapmaya, Kendi burnuna işediğini görmek haram olan şaylere yakınlık duymaya, Sokakta,çarşı ve pazarda işediğini görmek, bevlettiği yerin muhasebe işlerini üzerine almaya, Bevlettiğini ve sidiğinden çıkan buharın gökyüzünü kapladığını görmek, sidik buharının kapladığı alana hükmedecek bir evladı olmasına, Kutsal kitap üzerine bevlettiğini görmek hafız bir evladının olmasına, Elbisesi üzerine bevletmek, malını ailesi için harcamaya delalet eder.

Kendi işediği sidikle insanların yüzlerini yıkadığını görmek, insanlar için yararlı bir evladı olmasına, Çamur veya toprak işediğini görmek, abdestini tam olarak almadığına, Kan işediğini görmek sakat evlada, Bilinmeyen bir yerde işemek, ybancı bir kadınla evlenmeye, Kendine ait bir kaba işemek, tekrar geri dönecek bir işe parasını yatırmaya, Ticari bir eşya üzerine işemek, o eşyadan zarar etmeye delalet eder. Sıkıntı, hastalığı işaret eder.

Rüyada sidik görülmesi, helal olmayan bir seye malini sarfetmesi, yahut haram olan bir kadinla zina etmesi ile tabir edilir. Sidiginin çokça akmasini görmek, rizkinin çok olmasina ve içte olan bir seyin kaybolmasina delalet eder.

Bir kimsenin rüyasinda sidigini tutmasi ve bunu müskül duruma dar vardirmasi, bazan islerinde acele etmesine ve tuttugu isin yanlisgina delalet eder. Zira, sidik ve büyük abdestini tutan kimse kendisine azab etmis olacagindan, bunlari defetmedigi müddetçe sükun ve rahata kavusamayacagi tabiidir. Bazan da su kanallannin kapanacagina delalet eder. Rüyada sidik, haram mala da delalet eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir