RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Saçkıran Görmek

Son Güncelleme: 11.09.2020 23:15

Rüyada Saçkıran Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saçkıran olarak saçlarinizin döküldügünü görmeniz, dert ve sikintilarinizdan kurtularak feraha ve bolluga kavusacaginiza delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada saç kiran hastaligi yakalanmak, rütbenin gitmesine isarettir.

Bu rüya da tıpkı saçkıran görmek, gibi açıklanır. Rüyayı gören kişinin yenilgiye uğrayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, fakirleşeceğine ve irtifa kaybederek gözden ve güçten düşeceğine alamet ederken aynı zamanda da rüya sahibinin kurtuluş yollarına kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçkıran görmek, bazı yorumculara göre, rüyayı gören kişinin kafasının aydınlanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına ve refaha ereceğine işaret ederken, diğer yorumculara göre de musibetli ve uğursuz olaylarla karşılaşmaya ve her şeyini kaybetmeye alamet eder.

Rüyada saçkıran görmek, farklı şekillerde tabir edilir. Rüyada saç kıran hem iyiye hem de kötüye yorulur. Rüyada saçkıran görmek bazı yorumculara göre, rüyayı görecek kişinin ufkunun genişleyeceği, hastalıklarının son bulacağı, sorunlarının geçeceğine ve refah içinde güzel bir yaşama işaret eder. Bazı rüya tabircileri ise musibet olduğuna, rüya sahibinin kısa sürede işlerinin bozulacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir