RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Minkale Görmek

Son Güncelleme: 12.09.2020 13:38

Çoğu kişinin ne demek olduğunu bile bilmediği, açıları ölçmeye yarayan aletin adı olan minkale rüyada görülürse neye işarettir? Rüyada minkale görmek ne anlama gelir?

İletki yada açı ölçmeye yarayan bu alet, rüyasının açıklamasını da içerisinde barındırmaktadır. Sizin kendinize çok güvendiğinizi ama verdiğiniz kararların yanlış olma faktörünü unutmamanız gerektiğini anlatmaktadır. Hayatınızda bazı konularda karar verirken dikkatli olmanız gerektiğine, etrafınızdaki insanların size verdiği fikirleri dikkate almanıza işaret eder.

Rüyada minkale görmek, kişinin önüne çıkan sorunların çözümüne dair alacağı kararların, hepsi olmasa bile bir kısmının yanlış olacağına delalet etmektedir. Parasal konularda yarını düşünmeden hareket ettiğinize ama gelecek belirsiz günlerin neler getireceğini bilmeden bu kadar aşırıya gitmenin yanlış olduğuna alamet etmektedir.

İnsanlar bazen geleceği düşünmeden adımlar atarlar ama beklenmedik bir sorun bütün düzenlerini bozabileceği için mutlaka kenarda köşede maddi bir şeyler saklamalıdırlar. İşte rüya tabircileri bu rüyada buna dikkat çekmişler ve kişinin dikkatli olmasını, aldığı kararlarda mutlaka ileriyi düşünmesini tavsiye etmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir