RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Komutan Görmek

Son Güncelleme: 17.09.2020 05:38

Rüyada Komutan GörmekRüyada Komutan Görmek Nedir

Genelde erkeklerde görülen bir rüya olması bakımından askerlikten kalan anılarla yada o zamanlarda daha fazla görülmesi nedeniyle farklı şekillerde yorumu tabiri yapılmalıdır. Bayanlarda ise bu rüya daha az görülmektedir. Peki rüyada komutan görmek ne demek neye işarettir beraber inceleyelim.

Bir kişi rüyasında komutan olduğunu görürse yada ne bileyim komutanını dövmek, öldürmek gibi durumlara girerse işte o zaman daha başka şekillerde yorumlanmalıdır. O yüzden ayrı ayrı başlıklar halinde inceleyeceğiz.

Rüyada Komutan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyasında komutan gören kişinin, yakın zamanda ün ve şeref sahibi olacağına yorumlanır.

Rüyada komutan görmek, zaferle yorumlanır. Bir kumandanla tanışıp konuştuğunu görmek, islerinde basarili olacağına ve düşmanlarına karşı da üstün geleceğine delalet eder. Kendisinin komutan olduğunu ve askeri birliğe komuta ettiğini görmek, büyük bir mevki sahibi olacağına, tüccarsa kazancının artacağına, isçi ise yevmiyesinin yükseleceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen komutan korkusuzca hareket eden meşhur bir adama işarettir. Rüyada askere komutan olduğunu gören kimse, eğer ehilse hayır, mal, şöhret ve rütbeye nail olur. Eğer bunlara ehil değilse, o kimse ölür. Eğer bu rüyayı gören fakirse onun ızdırap, zahmet ve kedere düşüp feryat etmesine işarettir.

Rüyada Komutanla Konuştuğunu Görmek
Rüyada komutanla konuşmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyasında bir komutanla tanışıp konuştuğunu gören kişinin işlerinin iyiye gideceğine ve büyük başarılar sonucu oldukça iyi kazançlar elde edeceğine, düşmanları varsa onlara karşı güçlenip üstün geleceğine işaret edilir. Kişinin aile hayatındaki sıkıntılarının da üstesinden gelerek huzurlu günlere kavuşacağı anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişinin başına gelebilecek kötü kazalardan, belalı kişilerden ve musibetlerden uzak, rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Komutana Selam Vermek
Rüyada komutana selam veren kişi için hayatında çok güzel şeylerin olacağının habercisidir. Rüyada komutana selam vermek kişinin bulunduğu seviyeden komutan gibi haşmetli bir makama çıkacağı yani üst düzey bir sınıfa geçeceği şeklinde tabir edilebilir. Rüyada komutana selam vermek hayır ve bereket gibi dualarının kabulüne ve bu dualarının kabul olması için çok büyük yardımlar alacağına delalet eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir