RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Kıskançlık Görmek

Son Güncelleme: 15.09.2020 14:17

Rüyada kıskançlık görmek neye işarettir? Aşırısının hiç kimse tarafından kabul edilmediği hayatı çekilmez eden bir durum olan kıskançlık rüyada görülürse ne demek?

İster erkek olsun isterseniz de kadın olsun kıskanılma konusunda belli bir seviyenin kaçırılması işleri içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Rüyada görülmesiyle açıklaması bambaşka olur ve burada bundan bahsedeceğiz. Normal hayatta nasıl böyle şeyler iyi karşılanmazsa rüyanın yorumunda da negatif olarak karşılanmış ve ona göre şeyler söylenmiştir.

Rüyada Kıskançlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kıskançlık görmek, etrafınızdaki insanlara vereceğin zararlara ve bunun neticesinde çevrendeki herkesin senden uzaklaşıp yalnız kalmaya delalettir. Devamlı tartışmalar yaşayacak, olmadık şeylerle arkadaşlarınızı üzecek, sizi sevenlerin sizden kaçmasını sağlayacaksınız demektir.

Bu rüyanın daha başka ögelerle yan yana gelmesiyle nasıl bir durum oluşturduğuna bakalım isterseniz birde. İşte değişik şekillerde anlamları.

Rüyada Kıskanmak Görmek

Rüyada birini kıskanmak, sınırlarınızı kötü yönde zorlamaya hatta zarar verecek derecede ileriye gitmeye işarettir. Etrafınızda olan kişilerden birine yada bir kaçına öfkenizin aşırı fazla olduğuna, ona zarar vermek için ne gerekirse yapacağına delalettir. Birini kıskandığını görmek sizin için iyi bir rüya değildir. Dikkatli olup iyi düşünüp ona göre adımlar atmalısınız.

Rüyada kıskançlık görmek, başka tabircilere göre ise çok iyi yorumlanmıştır. Güzel arkadaşlıklar kurmaya, sizi sevindirecek haberlere, işlerinizin düzene girip kazancınızda artış yaşamaya alamet eder. Karşınıza birisi çıkıp aile kuracağınız da diğer bir yorumdur.

Bazı yorumcular kıskançlığı kin ve nefretle de yorumlarlar. Bir başka rivayete göre de: Rüyada kıskançlık, yapan için fesattır. Rüyada kıskançlık. yapanın fakirliğine işarettir. Bazen de kıskançlık kine, kibre, sihre ve sere işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir