RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Islık Çalmak Neye İşarettir?

Son Güncelleme: 02.10.2020 23:52

Rüyada ıslık çalmak ne anlama gelir? Islık çalmanın rüya tabircileri tarafından açıklaması ve yorumu nedir? Birisi rüyasında ıslık sesi duyarsa bu neye işarettir? Tüm ayrıntılarıyla bu yazımızda.

Filmlerde yada dizilerde elleri ceplerinde ıslık çalmasıyla yolda boş boş yürüyen kişileri hatırlarsınız ve hepsinde tek ortak nokta işinin gücünün olmaması durumudur. Yorumcularda bu türden rüyaları tabir ederken aynı şekilde bir durumdan bahsetmektedirler ama geneli hayra yorulmayan açıklamalardır.

Rüyasında ıslık çalan kimsenin çevresiyle, ailesiyle ve sosyal yaşantısıyla arasının iyi olmayacağı, devamlı sorunlar yaşayacağı yorumu yapılmıştır.
Etrafındaki insanlara yada başka yerleri çok borcu olacağına, sağlık durumuyla ilgili sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve arkadaşlarının hep kendisine faydası bulunmayan zararlı tiplerden oluşacağına alamet edilmiştir. Şimdi bu konuları biraz daha geniş kapsamlı ele alalım.

Rüyada Islık Çalmak

Rüyada ıslık çaldığını görmek, eviyle, ailesiyle, çevresiyle ve varsa işiyle sorunlar yaşayacağı, parasız kalacağı, şanssız zamanlar geçireceğine dalalet eder. Bunalımlı zamanlar geçirmeye, belalı işlere girişmeye, kötü arkadaşlar edinmeye işarettir.

Görüldüğü üzere ıslık çalmanın manası hiç hayra yorulmayan şekilde tabir edilmiştir. İnsanlarla iletişim sorunları çekeceğine, devamlı kavgalı gürültülü günlerinin olacağına, stresli sıkıntılı zamanlarla baş etmek zorunda kalacağına yorulur.

Aylаkçılık yаpmаyа, yаbаncı hаyrаnlığınа ve kötü аhlаkа, ekili ve dikili аlаnlаrа zаrаr verecek rüzgаrа delаlet eder. Rüyаdа ıslık çаlаn kimse, inаnçsızlаrın ahlakıyla аhlаklаnır. Bаzen de rüyаdа ıslık çаlmаk, sаnlik hаstаlığınа yаhut yoksullаşıp işsiz kаlmаsınа işаret eder.

Rüyada Islık Sesi Duymak

İyi yada kötü şekilde haberler alacağınıza işarettir. Sizi çok üzecek haberler alacağınıza ve bu gelen haberden dolayı varsa planlarınız onları değiştirmek zorunda kalacağınıza alamet eder.

Duyduğunuz bu ıslık sesi kalın bir ıslık sesi ise, kendinize yakın hissettiğiniz kişilere yada akrabalarınıza davranışlarınızda hoşgörülü olmanızı ifade eder. Fakat duyulan ıslık sesi, tiz bir ıslık sesi ise o zaman, planda olmayan şekilde para kaybı yaşayacağınıza işarettir.

Kısaca açıklamak gerekirse ıslık sesi kötü haberler alacağınıza, bu gelen haber yüzünden yaşantınızın değişeceğine dalalet eder. Tatsız durumlarla karşılaşmaya, baş edemeyeceğiniz güçlüklerle boğuşmak zorunda kalacağınıza işarettir. Çaresizlik içerisinde olacağınız da bir başka tabirci tarafından ifade edilmiştir.

Rüyada Islık Çalamamak

Rüyada ıslık çalmaya çalışıp çalamamak görmek, beklediğiniz umduğunuz size yardım edecek kişilerin gelmeyeceğine, ne yaparsanız yapın tek başınıza yapmanız gerektiğine alamet eder.

Rüyada Gece Islık Çalmak

Rüyada gece ıslık çaldığını görmek, kötü ve olumsuz durumların olacağının işaretidir. Bu olumsuz şeyler arasında yakınlardan birisinin ölümü gibi kötü şeylerin olacağı gibi, hayırlı bir rüya değildir.

Rüyada Birinin Islık Çaldığını Görmek

Rüya yorumcuları rüyasında birisinin ıslık çaldığını duymak ve bu kişinin çaldığı ıslığı net bir şekilde işitmek, müjdeli iyi haberler alacağınızın işaretidir.

Rüyada Islık Çalmayı Öğrendiğini Görmek

Rüyada görülen ıslık çalmayı öğrenmek, moralinizi bozacak gelişmelerin olacağına, sıkıntılı bir dönem geçireceğinize, sizi üzecek durumların olacağına alamettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir