RÜYA TABİRLERİ

Rüyada İnsan Eti Yemek Ne Anlama Gelir?

Son Güncelleme: 03.10.2020 14:31

Rüyada İnsan Eti Yemek

Bir rüyada insan eti yediğini görmek, başkalarının enerjisinden beslendiğiniz, başkalarının fikirlerini kullandığınız veya birinin parasını harcadığınız konusunda anlamlı bir ipucudur. Bu durumdan çıkmanın tek yolu hayatınızı tamamen değiştirmektir. Diğer durumlarda, rüya kitapları kendi gücünüze daha fazla güvenmenizi ve başkalarının fikirlerine güvenmemenizi önerir.

Kendinizi bir rüyada tiksinerek yada iğrenerek insan eti yerken görürseniz, ilkelerinize ve ruh halinize aykırı koşullara düşeceğiniz anlamına gelir. Ancak daha sonraki sıkıntılar iyi deneyime dönüşecek ve rahatlık getirecektir.

Rüyasında bir insanın etinden yediğini gören, onun malından yer. Rüyasında kendi etini yediğini gören büyük mala, servete kavuşur. Bir insanın etini iştahla yediğini ve kopardığı yerlerden kan aktığını gören, istemeden büyük servete sahip olur.

Asılmış, kesilmiş, boğulmuş gibi azaplara uğramış birinin etini yediğini görmek, onun malından elde etmeye delildir. Diğer bir ifadeye göre de ona galebe çalar ve zafer bulur.

Rüyada bir insan eti yediğini erkek görürse parasal durumunda artış, kadın görürse ahlaksız bir hayat yaşayacağı anlamına gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir