RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Dövme Görmek

Son Güncelleme: 27.09.2020 02:10

Rüyada dövme görmek ne demek? Dövme yaptırmak ne anlama gelir sayfamızda, şu günlerde gençler tarafından çok popüler olan dövmenin rüyada görülmesini değerlendireceğiz.

Bizim derimiz üzerine yaptığımız yada başkası tarafından yaptırdığımız çizimlerin genel adına verilen isim olan dövme, rüyada kendi iç dünyanızla ilgili gelişmelerin habercisidir. Hep ön planda olma duygularınızı, herkesin sizi görmesini sizi beğenmesini yada sizin hakkınızda konuşmasını sembol edebilir.

Daha iyi yorumlamak için vücudunuzun neresinde olursa olsun yada başkasında gördüğünüz dövmeyi dikkatli bir şekilde düşünmelisiniz. Çünkü her sembolün farklı bir anlamı olacaktır. Lütfen şunları düşünün:

  • Dövmenin rengi, metin veya resim olup olmadığı ve konu ile ilgili detayları.
  • Dövmenin veya dövmelerin vücuttaki yeri.
  • Dövmenin sizde mi yoksa başkasında mı göründüğü.
  • Dövme ile etkileşiminiz.

Rüyada Dövme Görmek

Rüyada görülen dövme, tabirciler açısından çok olumlu değerlendirilerek, kişinin önünde kendini bekleyen güzel günlerin işaretidir. İşlerden uzaklaşıp tatile çıkacağınıza, bu gideceğiniz yerde bütün yorgunluğunuzu atıp kendinizle baş başa kalıp ileriki zamanlar için planlar yapacağınıza yorumlanır.

Şimdiye kadar okuduğum çoğu rüya yorumcusu dövme için yolculuk demiş, hayatının iyi anlamda değişeceğini söylemiş ve kişinin yakında beklediği o yaşama kavuşacağını belirtmişlerdir. Rüyada dövme görmek, çok dikkat çekecek işler yapmaya, işinizdeki başarılarınız ile piyasada tanınan biri olmaya ve yakında atacağınız büyük projelerinize delalet eder. Rüyada başkasının vücudunda dövme görmek belli bir süre için hayırlı olayların içinde bulunacağınızı ve olayların istediğiniz gibi gelişeceğini müjdeler. Bir erkek bir dövme hakkında rüya görürse, vücuttaki çizimler mutsuzluğu gösterir. Belki de kişisel yaşamında ve bir partnerle olan aşk ilişkilerinde bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada dövme yaptırmak, yeni düşmanlarınızın olacağı, isyan edecek kadar kötü durumlarda kalınacağı, geçmişte almış olduğunuz kararlardan dolayı yaşayacağınız pişmanlık anlamına gelir. Ömür boyu unutamayacağınız bir olayla karşı karşıya kalacağınıza, sizi derinden üzecek gelişmeler olacağına, yapılan planların hepsinin fos çıkacağına işarettir. Hangi işi yaparsanız yapın, hangi projeye dahil olursanız olun başarısızlıkla sonuçlanacağının alametidir.

Kişinin rüyasında dövme yaptırdığını görmesi, yukarıdaki sebeplerden dolayı psikolojik anlamda da sizi bekleyecek zor günlerin belirtisidir. Çok zorlanacak, isyan derecesine gelecek, yaşadığınız hayatta çok bocalayacak bir hale geleceksiniz.

Rüyada Başkasına Dövme Yaptığını Görmek

Rüyada dövmek yapmak çok görülen rüyalar arasında olmasa da kişinin hayatında olan herkesin yaşayacağı rahatlığı ve huzuru temsil eder. Parasal olarak kazanılacak güce, etrafındaki insanların ve ailesinin mutlu olacağı bir hayata, istek ve arzularının gerçekleşmesine yorumlanır.

Genç bir kız dövme yaptığını görmüşse, aşk ve kişisel yaşamdaki başarıların yaratıcılığın açığa çıkmasının ve sırlarınızın ortaya dökülmesinin işaretidir. Kişin rüyasında başka birinde olan dövmeyi görürse, yapılan hatalardan ders çıkaracağına, kötülük yerine iyi yapacağına, kötü zamanların kendisi için ders niteliğinde olacağına yorumlanır.

Rüyada Dövme Sildirdiğini Görmek

Rüyada dövme sildirmek, yaptığı hatalardan ders alan kişinin bunları düzeltmek için çok zorlu yollardan geçeceğine, gelecek için yaptığı planlarda ters giden durumlarla karşılaşacağına işaret eder. Kısaca söylemek gerekirse hatalarınızı gözden geçirme, geçmişinizi değiştirme, güvenilirliğinizi, itibarınızı veya adınızı geri kazanma arzusunu anlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir