RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Çatal Görmek

Son Güncelleme: 12.09.2020 07:22

Rüyada Çatal  Görmek Ne Anlama Gelir?

Bir iş için gerekli olan sebebe sarılmaya, İki çatalı yan yana görmek evlenmeye yahut iki dargının barışmasına delalet eder.

Evinizde sakinlik ve huzurun yerleşeceğine işarettir.

Evde sakinlik ve rahatlığın işarettir. Kırık çatal, uğraştığınız konularda başarısızlığa uğrayacaksınız demektir. Çatal kullanmak çevrenizde size tuzak hazırlayan birilerinin var olduğunun belirtilmesidir. Sevgililer arasında geçimsizliğe de yorumlanır. Çatal almak yaptığınız bir işte hiç beklemediğiniz bir şekilde yanılacağınızı anlatır.

Etrafınızda kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var.

Maddi konularda başarı anlamına gelir. Kişinin kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada çatal görmek rizktir; çatal kullanarak yemek yedigini gören, mutlu bir ev hayati sürer, esinden ve çocuklarindan saygi görür, saglikli yasar uzun ömürlü olur. Elinde çatal oldugunu ve önünde yemek bulunmadigini görmek,parasi oldugu halde hangi isi yapacagina tereddüt ettigine;çatalla yemek yedigini görmek, yaptigi isten dolayi hayir görecegine; elindeki çatali yemek yemesi için arkadasina verdigini gör-mek, isine bir ortak alacagina veya evine bir hizmetçi bulacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada çatal görmek riziktir.

Etrafınızda kuyunuzu kazmaya çalışanlar var. Sevgililer arasında anlaşmazlığa da işarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir