RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Azık Görmek

Son Güncelleme: 05.09.2020 00:42

Rüyada Azık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yol azığını görmek, karada ve denizde yolculuğa ve yolculuk arzusunda bulunan kimsenin hayır ve şer olan şeylere acele etmesine işarettir. Bazen bu rüya bir şeyi sürmeye, yürütmeye, bir yerden diğer bir yere göçmeye ve bir şeyi yüklenmeye işarettir.

Yol azığı, bir yerden başka bir yere yolculuk yaparken, yolda karnın acıkınca yemek için önceden hazırladığın yiyeceklerin bütününe denmektedir. Rüyada yol azığının görülmesi anlamı ve yorumu burada açıklanacaktır.

Rüyada yol azığı hazırlamak, bir yerden başka bir yere yolculuk edileceğine, fakirse durumunun iyileşmesine, borçlu ise de borcunu ödeyeceği anlamlarına gelmektedir. Rüyada yolculuk için yolluk takvaya, bazen fakir için zenginlige, borçlu için borcunu ödemeye işarettir.

Bazı rüya yorumcuları yol azığını kısmet olarak yorumlamışlardır. Rüyada gördüğünüz yol azığınız az ise darlığa çok ise bolluğa işaret etmektedir.

Azik görmek kismete yorumlanir. Rüyada azik torbasindan bir seyler çikarmak veya torbaya bazi yiyecekler koymak, bir yerden bir kismet alacagina isarettir. Aziginin azaldigini veya bittigini görmek, kismetinin darligina delalet eder. Aziginin bol oldugunu görmek bu rüyanin aksi ile yorumlanir. Bazilarina göre; rüyasinda bir kimsenin yolculuga çikma hazirliklari yaptigini ve bu arada kendisine yol azigi hazirladigini görmesi, büyük bir tehlike içinde olduguna ve çok dikkatli davranmasi gerektigine isarettir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir