GÜNCEL HABERLER

Rusya'nın Yeysk kentinde yerleşim bölgesine "Su-34" tipi savaş uçağı düştü: Can kaybı artıyor!

Dikkat! bu haber “Haber Türk” ajansından çekilerek otomatik olarak habersi.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Habersi gazete veya bir ajans değildir!

Rusyanın Yeysk kentinde “Su-34” tipi savaş uçağının eğitim uçuşu esnasında yerleşim bölgesine düşmesi sonucu 13 kişinin hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Su-34” tipi savaş uçağının, Rusya Güney Askeri Bölgesindeki havaalanından eğitim uçuşu için kalktığı kaydedildi.Uçuş esnasında motorlardan birinin alev aldığı ve uçağın Krasnodar bölgesinde bulunan Yeysk kentinde evlerin arasına düştüğü kaydedilen açıklamada, kaza yerinde yangın çıktığı bilgisi paylaşıldı.
Yetkililer, enkazda 3’ü çocuk 13 kişinin hayatını kaybettiğini, 19 kişinin yaralandığını aktardı.Bölge Vali Yardımcısı Anna Menkova, RIA-Novosti’ye, hayatını kaybeden dört kişiden üçünün alevlerden kaçmak için çaresizce binanın üst katlarından atladıkları sırada öldüğünü söyledi.Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kaza hakkında bilgilendirildiğini ve yerel vali ile birlikte sağlık ve acil durum bakanlarını bölgeye gönderildiğini açıkladı.90 bin kişilik bir şehir olan Yeysk, büyük bir Rus hava üssüne ev sahipliği yapıyor.

Kaynak :
https://www.haberturk.com/rusya-da-savas-ucaginin-dustugu-kazada-can-kaybi-artiyor-3530302

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir