GÜNCEL HABERLER TEKNOLOJİ

Redmi K20 ve Xiaomi Mi 9T İçin MIUI 12 Küresel Kararlı Sürüm Yayınlandı

Xiaomi, geçtiğimiz az gelişmiş Android tabanlı kullanıcı arayüzü MIUI 12 sürümünü tanıttı. Bu güncellemeyi bir çok Xiaomi ve Redmi modeline göndereceklerini açıkladılar. Geçtiğimiz günlerde ise MIUI 12 küresel sürüm tanıtım etkinliği düzenlendi ve global sürüm güncellemesini alacak cihazların listesi açıklandı. Bu listede yer alan Redmi K20 ve Xiaomi Mi 9T modelleri için şimdi MIUI 12 küresel kararlı sürüm yayınlandı.

Şirketin yeni arayüz sürümü Android 10 tabanlı olarak geliyor ve bir dizi yeni özelliğin yanı sıra bazı iyileştirmeler sunuyor. Kilit ekranında yeni bir dinamik saat sunan güncellemede, hızlı ayarlar ve yeni tasarım dili ile birlikte bazı bölümlerde büyük değişikliğe gidildi. Bazı değişikler ile birlikte iOS 14 sürümüne oldukça benzer olabileceğini de belirtebiliriz.

Yeni güncellemenin en çok konuşulan özelliklerinden biri de “süper duvar kağıtları” özelliğidir. Bu yeni duvar kağıtları cihaza güzel bir hava katıyor ancak batarya kullanımı konusunda nasıl bir sonuç ortaya koyuyor henüz bu konuyu deneyimlemedik.

Redmi K20 ve Mi 9T modelleri için yayınlanan güncelleme küresel cihazlar için sunuluyor. Ayrıca bu güncellemenin bir “beta” güncellemesi olmadığını belirtelim. Xiaomi, “kararlı” güncelleme yani stabil bir sürümü bu güncelleme paketi ile iki cihaza yolluyor.

Güncelleme henüz sizin cihazınıza ulaşmamış olarak. Şirket güncellemenin tüm cihazlara ulaşmasının birkaç gün sürebileceğini belirtti. Herhangi bir hata var mı şu anda bilemiyoruz ancak bu cihazların kullanıcıları tarafından gelen geri bildirimler ile ilerleyen günlerde bunları göreceğiz.

“Redmi K20 ve Xiaomi Mi 9T İçin MIUI 12 Küresel Kararlı Sürüm Yayınlandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir