ÖNERİLER

İnstagram Beğeni Satın Al; Takipçi Alımından Hemen Sonra Beğeni Almalısınız

İnstagram uygulamasını kullanan insanların neredeyse %68 i beğeni sayısı çok olan gönderileri beğeniyor. Bu aslında psikolojik bir olay. Birey, gönderinin diğer insanlar tarafından beğenildiğini görüp kendini de o insanlardan biri olarak görmek isteyecektir. Burada devreye ait olma ihtiyacı giriyor. Birey kendisini bir gruba ait hissetmek istiyor.

Ancak maalesef fazla beğeni sayılarına ulaşmak o kadar da kolay değil. Hatta bazen imkânsız hale bile gelebilir. Beğeni satın al islemi almadan o kadar çok beğeni kazanmak için instagramdaki zamanınızın %90 ı harcayabilir, kaliteli ürün üretiminden mahrum kalabilirsiniz. Satışlarınızda maalesef olumsuz olarak etkilenir.. Takipçi aldıktan sonraki aşamada mutlaka bir beğeni paketi de almanızı tavsiye etmekteyiz, Etkileşiminizi en üst seviyeye taşımak için ilk zamanlarda kesinlikle önermekteyiz.

Kaliteli ürün üretmek yeterli olmayacak, insanlara ürünü beğendirtmeniz de gerekecektir. Ürününüzü insanlara ulaştırdıktan sonra onlara bu ürünü kolayca beğendirtmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Neden İnstagramda Beğeni Satın Almalısınız?

Belirli takipçi sayısına ulaşmak zor olsa da imkânsız değil. Ancak istediğiniz beğeni sayısına ulaşabilmek çok zor olmakla beraber bazen imkânsız hale gelebilmektedir. Yukarıda açıkladığım formülü karşılamanız sizin her açıdan hızlı büyümenize olanak sağlayacaktır. Sadece insanlara gönderilerinizin değer gördüğünü ve o gönderinin beğeniyi hak ettiğini kanıtlamanız gerekiyor.

Burada devreye yine biz giriyor, sizi zorluklardan kurtarıyoruz. Anında daha çok instagram keşfete düşme şansı elde ediyor, yükselme olanaklarını lehinize çeviriyorsunuz. Kimse zamanını gönderilerde beğen ve yorum yap yazarak harcamak istemez. Sizlere garanti yükselme şansı ve ömür boyu kalacak beğeni paketi sunuyoruz. Sonuç olarak küçük bir bedel karşılığında büyük değişim kazanıyorsunuz.

Güvenilir Beğeni Alabilmek Çok Kolay

Sizlerin bu konuma gelmesi için sadece doğru yeri bulmanız yeterli olacaktır. Sizi her konuda aydınlatıyor ve sizlerle ürünü aldıktan sonra da iletişim halinde kalıyoruz. Güven konusunda da diğer paketlerimiz gibi karşılanmadığı taktirde, iade garantisi sunuyoruz. Herhangi bir sorununuz, sorunuz veya iletişim ihtiyacınız olursa sitemizde 7/24 çalışan operatörümüze ulaşa bilirsiniz.

İnstagramda Beğeni Satın Alarak Nasıl Başarıya Ulaşırsınız?

Her şeyden önce aktif bir instagram kullanıcısı olmak zorundasınız. Bu durum instagramın sizi fark etmesini ve keşfete çıkmanızı sağlayacaktır. Üşenmeden, yorulmadan ve sıkılmadan aktifliğinizi sürdürmeniz gerekmekte. Tüm bu eylemler doğru biçimde ilerlediği taktirde, türk beğeni satın al işlemini yapabilirsiniz. Eğer beğeni satın alır ve uygulamaya hiç zaman harcamazsanız başarısızlık kaçınılmaz olacaktır.

Bizim yaptığımız sizi bir anda hızlı bir şekilde büyük bir dağa tırmandırmak gibi etki yaratmakta.  Bu uçak var ola-ola yürümeyi tercih etmeye benziyor. Kimse bir ülkeden başka ülkeye yürüyerek yolculuk yapmak istemez.

Herkes kolay yola ihtiyaç duyar. Bizim instagram takipçi, beğeni paketlerimiz size bu konuda yardımcı olacak. Yürümek yerine uçağı tercih etmenizi sağlayacaktır. Çaba harcamak bazı insanlar için çekici gelebilir, öyle olmalıdır da. Ancak bazen başarıya ulaşmak için biraz tembel olmak gerekir. Zira tembellik diye bir kavram olmasa telefon, araba, internet, radyo gibi çağımızın mucizeleri icat edilmemiş olacaktı.

İnstagram Sahte(bot) Beğenilerin Zararları

Doğru yeri bulmadığınız takdirde hesabınızda ciddi sorunlar oluşabilir. Zira bu sorunların bazıları geri dönüşümü imkânsız hale gelip, sizleri hayal kırıklığına uğratır. Bu sorunlardan kaçınmak için sitede karşılanmadığı taktirde iade garantisi yazısına dikkat edin. Aksi taktirde mutsuz son kaçınılmaz olacaktır. Eğer yanlışlıkla bu dolandırıcı sitelerden birinden ürün alırsanız hesabınızda bazı sorunlar oluşacaktır.

İnstagram doğal olarak takipçi veya beğenilerin içeriğini kontrol eder. Eğer beğenilerinizde birden çok fotoğrafsız, farklı isimde ve takipçi sayısı 0 olan hesaplar fark edilirse:

  • Hesabınız yavaş yavaş ghost(ruh) haline gelir
  • Keşfete düşme şansınız imkansıza indirgenir
  • Büyüme hızından ziyade büyümeniz imkânsız hale gelir
  • En sonda hesabınız kapatılabilir

Fake takipçi yada beğeni satın al işlemi yaptığınız da Doğal olarak hem paranızdan hem de hesabınızdan olmuş olursunuz. Bu durumdan kaçınmak için güvenilir bir site bulmanız şart.

Sanılanın aksine bazen yazılımcılar instagramda bot hesaplara  fotoğrafta eklemekte. Bu sebepten dolayıdır ki  beğeni ve takipçilerinizi kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Sahte beğeniler emeğinizi hiçe indirgeyecek ve size aynı dağı tekrar çıkmaya zorlayacaktır. Bot kalitesiz beğeni gönderisi yapanların ağına düşmemek için takip2018.com u tercih edebilirsiniz. Tüm paketler de yazılan içerikler haricinde bir sürpriz ile karşılaşmazsınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir