TEKNOLOJİ

Black Shark 2 Modeli Android 10 Tabanlı JoyUI 11 Güncellemesi Alıyor

Xiaomi, Black Shark modelleri için JoyUI 11 arayüzünü daha önceden tanıtmıştı. Bu arayüz şimdi Black Shark 2 modeli için Android 10 tabanlı JoyUI 11 olarak yayınlanıyor.

Piyasada birçok markanın oyun odaklı akıllı telefonlarını görebiliyoruz. Xiaomi’nin Black Shark markası altında tanıttığı bu cihazlar ise en önce çıkan oyuncu telefonlarından biri olmayı başarmış durumda.

Oyun telefonları genel olarak yüksek ekran yenileme hızı, mümkün olan en iyi donanım ve oldukça hızlı şarj teknolojileri nedeniyle tercih edilirler. Bu özelliklere ek olarak genel olarak sıvı soğutma sistemini de bünyelerinde barındırırlar.

Xiaomi’nin şu anda en güçlü oyun telefonu Black Shark 3 modelidir. Ancak şirket güncellemeler konusunda eski modellerini de geride bırakmıyor. Şirket, Black Shark 2 modeli için Android 10 tabanlı JoyUI 11 arayüz güncellemesinin cihazlara gönderilmeye başlandığını duyurdu.

Xiaomi, Black Shark modellerinin her zaman çok daha iyi bir oyun performansı sunması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Redmi ve Xiaomi markalı cihazlarında kullandığı hoş tasarımlı arayüzden ziyade oyun odaklı başka bir arayüzü bu oyuncu telefonu modellerine sunuyor.

Şirket, bugün itibariyle Black Shark 2 için Android 10 güncelleme programının başladığını duyurdu. Güncellemenin ilk dalgası 30 Nisan tarihi itibariyle gönderilecek. Bu ilk dalga sırasında güncellemede herhangi bir kritik hata ile karşılaşılmaz ise 6 Mayıs’tan itibaren tüm küresel cihazlara bu güncelleme ulaştırılmaya başlanacaktır.

JoyUI 11 arayüzü Mi Share, Shar Space 3.0 ve çok daha fazla yeni tema ile birlikte geliyor. Bu güncellemeyi bir an önce indirip kullanmak istiyorsanız ve OTA güncellemesini beklemek istemiyorsanız manuel olarak güncellemeyi kurabilirsiniz. Ancak biz bunu tavsiye etmiyoruz. Yine de şimdiden güncellemek istiyorsanız buradaki bağlantı üzerinden XDA’nın kurulum rehberine ulaşabilirsiniz.

“Black Shark 2 Modeli Android 10 Tabanlı JoyUI 11 Güncellemesi Alıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir